SPORT

Dështon në fund transferimi i yllit të Milanit në Turqi

Ricardo Rodriguez dhe agjenti i tij shprehën një preferencë të qartë për të kaluar në Fenerbahce duke refuzuar skuadrën holandeze PSV Eindhoven, e cila i garantoi Milanit të njëjtat kushte ekonomike.

Ata u ofruan një kredi afatshkurtër për pjesën e mbetur të sezonit me një detyrim shëlbimi të vendosur në 6 milion euro, dhe një kontratë prej 2.5 milion neto në sezon për zviceranin, përcjell ORAinfo.

Por në orët e fundit diçka ka ndodhur: konkretisht, Federata Turke nuk ka dhënë akoma transferimin te lojtari, për shkak të situatës ekonomike të klubit të Stambollit.

Për sa i përket vëzhgimit të UEFA-së për çështje të lojërave të ndershme, Fenerbahce nuk mund të përfundojë anëtarësimin e Rodriguez derisa të heqë dorë nga një lojtar i një angazhimi të barabartë ose më të madh.

Dy lojtarët më të dyshuar për të paketuar çantat e tyre për të krijuar folenë për të futur mbrojtësin e Milanit, janë sulmuesi gjerman Max Kruse dhe sulmuesi i krahut nigerian Victor Moisiu, ky i fundit i cili ësh..


Ricardo Rodriguez dhe agjenti i tij shprehën një preferencë të qartë për të kaluar në Fenerbahce duke refuzuar skuadrën holandeze PSV Eindhoven, e cila i garantoi Milanit të njëjtat kushte ekonomike.

Ata u ofruan një kredi afatshkurtër për pjesën e mbetur të sezonit me një detyrim shëlbimi të vendosur në 6 milion euro, dhe një kontratë prej 2.5 milion neto në sezon për zviceranin, përcjell ORAinfo.

Por në orët e fundit diçka ka ndodhur: konkretisht, Federata Turke nuk ka dhënë akoma transferimin te lojtari, për shkak të situatës ekonomike të klubit të Stambollit.

Për sa i përket vëzhgimit të UEFA-së për çështje të lojërave të ndershme, Fenerbahce nuk mund të përfundojë anëtarësimin e Rodriguez derisa të heqë dorë nga një lojtar i një angazhimi të barabartë ose më të madh.

Dy lojtarët më të dyshuar për të paketuar çantat e tyre për të krijuar folenë për të futur mbrojtësin e Milanit, janë sulmuesi gjerman Max Kruse dhe sulmuesi i krahut nigerian Victor Moisiu, ky i fundit i cili është objekt i Interit të Contit.

Sipas asaj që është mësuar nga calcioomercato, mbetet një optimizëm i madh për përfundimin e operacionit, megjithëse Fenerbahce janë kufizuar për momentin, ata kanë deklaruar se do të apelojnë menjëherë, dhe besojnë se arbitrazhi do të takohet shpejt me ta./ORAinfo/

Most Popular

To Top