BOTA

Miliarderi i vetmuar kërkon grua, por ka disa kushte (FOTO)

Një multimilioner shumë i vetmuar është në kërkim të një gruaje për t’u martuar dhe për të nisur një jetë të re.

Gjatë gjithë këtyre viteve, 41-vjeçari ka qenë i përqendruar te puna dhe ndërtimi i një të ardhmeje.

Mirëpo, tashmë ai e ka kuptuar se ka ardhur momenti që të krijojë familje. Andy Scott, 41 vjeç, nga Portsmouth, ka një pasuri prej 25 milion paund.

Pronari i një kompanie investimi në Londër ka disa kritere të forta për gruan e ardhshme. Ajo duhet të jetë e bukur, e suksesshme dhe të dijë ta shijojë jetën.


FOTO/ Gjendet e varur në një pemë në pyll vajza e biznesmenit

FOTO/ Gjendet e varur në një pemë në pyll vajza e biznesmenit

Një multimilioner shumë i vetmuar është në kërkim të një gruaje për t’u martuar dhe për të nisur një jetë të re.

Gjatë gjithë këtyre viteve, 41-vjeçari ka qenë i përqendruar te puna dhe ndërtimi i një të ardhmeje.

Mirëpo, tashmë ai e ka kuptuar se ka ardhur momenti që të krijojë familje. Andy Scott, 41 vjeç, nga Portsmouth, ka një pasuri prej 25 milion paund.

Pronari i një kompanie investimi në Londër ka disa kritere të forta për gruan e ardhshme. Ajo duhet të jetë e bukur, e suksesshme dhe të dijë ta shijojë jetën.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

To Top