KOSOVA

Thaҫi komenton idenë për bashkimin e partive shqiptare në Luginën e Preshevës

Thaҫi ka komentuar idenë për bashkimin e partive shqiptare në Luginën e Preshevës.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka mirëpritur marrëveshjen e Ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, për krijimin e një liste të unifikuar të partive shqiptare në zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Serbi.

Këtë Thaçi e bëri të ditur me anë të një postimi në Tëitter.

“Unë mirëpres marrëveshjen për krijimin e një liste zgjedhore të unifikuar të partive shqiptare në luginën e Preshevës. Mjet i rëndësishëm për fuqizimin politik dhe mbrojtjen e interesave kombëtare. Falënderoj gjithashtu ushtruesin e detyrës së Ministrit të Jashtëm të Shqipërisë, Gent Cakajn, për mbështetjen e këtij procesi”, ka shkruar Thaçi.


I riu nga Vushtria vuan nga një sëmundje e rëndë, ka nevojë për ndihmën tuaj

Thaҫi ka komentuar idenë për bashkimin e partive shqiptare në Luginën e Preshevës.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka mirëpritur marrëveshjen e Ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, për krijimin e një liste të unifikuar të partive shqiptare në zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Serbi.

Këtë Thaçi e bëri të ditur me anë të një postimi në Tëitter.

“Unë mirëpres marrëveshjen për krijimin e një liste zgjedhore të unifikuar të partive shqiptare në luginën e Preshevës. Mjet i rëndësishëm për fuqizimin politik dhe mbrojtjen e interesave kombëtare. Falënderoj gjithashtu ushtruesin e detyrës së Ministrit të Jashtëm të Shqipërisë, Gent Cakajn, për mbështetjen e këtij procesi”, ka shkruar Thaçi.

Most Popular

To Top