​Johnson përgatit planin për daljen e Britanisë së Madhe nga karantina

Italia ndërmerr hapin e madh, ja kur hapen 2 aeroportet

Italia ndërmerr hapin e madh, ja kur hapen 2 aeroportet

Kryeministri britanik, Boris Johnson tha se do të përgatisë një plan gjithëpërfshirës”javën tjetër për daljen e vendit nga karantina.

Ai tha se Britania e Madhe ka “kaluar kulmin” e shpërthimit të virusit, por theksoi se vendi nuk duhet të rrezikojë një goditje të dytë dhe se maskat në fytyrë do të jenë të dobishme si pjesë e strategjisë për të dalë nga bllokimi.

Kryeministri tha se ishte jetike për të shmangur një kulm të dytë “sepse kjo me të vërtetë do të bënte dëm ekonomik”, duke shtuar se Britania e Madhe duhet të zhbllokojë ekonominë gradualisht, ndërsa gjithashtu të gjejë mënyra për të vazhduar për të shtypur sëmundjen.

Johnson tha se ai do të përcaktojë detaje javën e ardhshme për të shpjeguar se si të hapet ekonomia, shkollat dhe udhëtimi i qytetarëve në punë.

“Ajo që do të merrni javën e ardhshme është me të vërtetë një hartë rrugore, një menu e opsioneve,” tha Johnson.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !