11 sekretet e vajzave të haremit të Kim Jong-Un (FOTO)

Ç’po ndodh me vaksinën e koronavirusit? Nga presioni i Trump, te metodat ‘e rrezikshme’ të Kinës dhe Britanisë

Ç’po ndodh me vaksinën e koronavirusit? Nga presioni i Trump, te metodat ‘e rrezikshme’ të Kinës dhe Britanisë

Janë shumë sekrete dhe të panjohura që rrethojnë Korenë e Veriut. Ky shtet komunist njihet për mënyrën brutale si i trajton qytetarët e saj.

Pjesa më e madhe e informacionit dhe fakteve shqetësuese për Korenë e Veriut jepen nga të larguarit dhe sipas tyre gjithçka aty është e mjerueshme.

Mirëpo, ata theksojnë se nuk ka asgjë më të prekëse dhe të dhimbshme sesa gjendja e vajzave që i përkasin “skuadrës së kënaqësisë”, e cila është në dispozicion të Kim Jong-Un.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !