Home / 2016 / Dhjetor

Monthly Archives: Dhjetor 2016

arava leflunomide patients

BUY ARAVA nir arava pedigree Generic Arava is a high-powered medication against arthritis (rheumatoid arthritis). Generic Arava can be helpful for patients with joint pain, swelling, weakness and inflammation. Generic Arava acts as popular medicine which can not only provide treatment of rheumatoid arthritis but also it protects from joint …

Read More »

uroxatral structure

BUY UROXATRAL uroxatral holistic medications Generic Uroxatral is used for treating symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH) in men with an enlarged prostate. It may also be used for certain conditions. uroxatral indications Do not take double dose. If you miss a dose you should take it as soon as …

Read More »

bystolic in canada

BUY BYSTOLIC bystolic 10 mg daily Generic Bystolic is an effective preparation which is taken in treatment of hypertension (high blood pressure). Generic Bystolic can also be used for other purposes. Generic Bystolic is a beta-blocker that slows down the heart and decreases the amount of pumped out blood. This …

Read More »

tricor warnings

BUY TRICOR tricor 225 Tricor is the medication of high quality, which is taken in treatment of high triglyceride levels and high cholesterol with diet changes. Tricor is acting by increasing enzyme which breaks down fats in the blood. It is fibrate (lipid-lowering agent). when will tricor go generic Do …

Read More »

Amazon aplikon për krijimin e depos fluturuese

48-7-509×279

Gjiganti i shitjeve online, Amazon ka aplikuar për patentën me të cilën do të fillojë krijimin e një depo fluturuese, e cila do të përbëhet nga disa dronë, përmes së cilëve do të bëhet shpërndarja e mallit në lokacionet kryesore. Në formë të një balone, depot fluturuese do të vizitojnë …

Read More »

Edhe Cristiano Ronaldo transferohet në Kinë?

66-2-419×279

Kinezët duket se nuk duan të ndalen me super merkaton. Këtë radhë ata synojnë në prej lojtarëve më të mirë në botë si Cristiano Ronaldo. Nuk është një shaka, pasi këtë gjë e konfirmon vetë menaxheri i portugezit, Horge Mendez. Kolumbiani ka folur në lidhje me këtë çështje ku ka …

Read More »

Ibrahimovic: Ronaldo nuk është talent natyral

67-1-402×279

Zlatan Ibrahimovic ka thënë se Cristiano Ronaldo nuk është talent natyral, por është krijuar nga puna e madhe. Sulmuesi suedez ka bërë me dije se Ronaldo (Fenomeni), Ronaldinho dhe Messi, janë talent natyral dhe të krijuar për ta dominuar botën e futbollit, por jo edhe portugezi. “Ronaldo (Fenomeni), Ronaldinho dhe …

Read More »