Home / 2017 / Korrik

Monthly Archives: Korrik 2017

Tri arsye pse nuk duhet të vishni take të larta?

Tri arsye pse nuk duhet të vishni take të larta?

Shumë femra ende nuk janë në dijeni se sa të rrezikshme janë taket e larta. Këmbët janë struktura fleksibile, por këpucët e papërshtatshme mund t’i deformojnë ato. Ekspertët tregojnë për tre problemet më të zakonshme që mund të ndodhin pasi të vishni këpucë me take larta për një kohë të …

Read More »

A jam UNË shtatzënë?

A jam UNË shtatzënë?

10 shenjat më të zakonshme të shtatzënisë Disa femra janë të sigurta që janë shtatzënë që në momentin kur ndodh, për disa të tjera duhen 5 teste pozitive shtatzënie, së bashku me një sërë simptomash që të jenë vërtet të sigurta. Në qoftë se po mendoni se mund të jeni …

Read More »

Kur gratë flasin për seksin

Kur gratë flasin për seksin

Gratë shpesh i komentojnë ndërmjet tye përjetimet e veta dashurore dhe ia besojnë njëra-tjetrës dëshirat. Megjithatë, psikologët thonë se kjo pastaj bëhet e gjithnjohur… Kur zotërinjtë dhe zonjat nxjerrin publikisht, të themi ashtu, të gjitha imtësitë e jetës së tyre intime, duke mos i zgjedhur fjalët, atëherë ky është vetërrëfim …

Read More »

Ç’është bukuria e brendshme?

Ç’është bukuria e brendshme?

Me ‘karizmë’ konsiderohet kombinimi i sharmit, inteligjencës, humorit, optimizmit, ekuilibrit dhe e të qenit e përzemërt ndaj të tjerëve. Në Kinë, për shembull, çmohet shumë të qenit e rezervuar dhe e përkushtimi shoqëror, përderisa në Francë dhe në Gjermani më të rëndësishmet janë entuziazmi jetësor dhe humori. Ç’është më e …

Read More »

Çfarë zbulon pozicioni i kokës për emocionet tuaja

Çfarë zbulon pozicioni i kokës për emocionet tuaja

Kërkuesit vendosën të analizojnë pozicionet e kokës dhe kuptimin e tyre bazuar në gjendjen emocionale që ka rrëfimtari. Pozicioni i ulur, i ngritur ose neutral i kokës, zbulojnë shumë për Kur një mik ju tregon një sekret të sikletshëm, ju mund të përpiqeni ta fshihni reagimin duke e ngrirë fytyrën, …

Read More »

Cilat sisë ju duken më të bukura, këto të majtat apo të djathtat: Meshkujt kanë vendosur dhe tani të gjithë janë të befasuar për këtë gjë

Cilat sisë ju duken më të bukura, këto të majtat apo të djathtat: Meshkujt kanë vendosur dhe tani të gjithë janë të befasuar për këtë gjë

Të dhëna interesante për gjoksin e femrës. Shumicën do t’i befasojnë rezultatet e hulumtimit të shkencëtarëve dhe kirurgëve britanikë, të cilët kanë anketuar 1.300 meshkuj dhe femra. Për dallim nga mendimi i rrënjosur dhe trendi në këto disa vite të fundit, përparësi u është dhënë sisëve natyrale, të cilat gjenden …

Read More »

Mbajtja e nevojës mund t’ju mbysë

Mbajtja e nevojës mund t’ju mbysë

Shumë shpesh është vështirë të shkoni në tualet publik, apo tualeti i vendit të punës, është shumë i vogël dhe ju lëni erë të keqe. Por, mbajtja e nevojës mund të ju mbysë. Njerëzit që janë të detyruar ta mbajnë nevojën, shkaku i punës së tyre – si mësueset dhe …

Read More »