Home / LIFESTYLE / E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenj

E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenj

E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenj

Shpërndaje në shoqërine tuaj!

Këta kameleonë shoqërorë do t’ju bindin që pikërisht janë ata shoqëria juaj e përsosur

Fjala është për Ujorët, transmeton Telegrafi.

Personat e lindur në këtë shenjë janë shumë dinakë dhe saktësisht dinë se si mund t’ju pushtojnë dhe t’ju bëjnë për vete.

Në fillim maksimalisht do t’jua plotësojnë dëshirat, do t’ju bindin që keni të njëjtin kuptim për humor, që keni interesa të njëjta dhe që thjesht jeni si të lindur për njëri-tjetrin.

Ujorët, pas një kohe, kur e kuptojnë që “ia kanë arritur qëllimit” dhe që më nuk janë të detyruar të angazhohen më shumë, fillojnë ta tregojnë fytyrën e tyre të vërtetë. Mirëpo, kurrë nuk do t’ju zbulojnë kush vërtet janë ata në tërësi.

Loja e parapëlqyer e tyre është ngrohtë-ftohtë kështu që disa ditë janë përplot dashuri dhe pas pak ditësh tërësisht qëndrojnë të painteresuar.

Kur loja me ju u bëhet monotone, do të marrin nga ju atë për të cilën kanë ardhur te ju, qoftë diçka materiale apo, thjesht, emocionet tuaja dhe zemrën tuaj dhe do të zhduken pa gjurmë. /Telegrafi/

Shpërndaje në shoqërine tuaj!

Nese e ke nje mik te mire shperndaje...
FanPage KosovaToday Bashkohu me ne beje like fanpage
Te KOSOVATODAY - beje like
Nga KosovaToday.com March 14, 2019 2:02 pm ne link https://kosovatoday.com/?p=437427
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email [email protected] kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenj E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenjRating: 4.8