Home / MEDICINE / 11 vite diferencë: Kjo është mosha e pjekurisë së meshkujve dhe femrave

11 vite diferencë: Kjo është mosha e pjekurisë së meshkujve dhe femrave

11 vite diferencë: Kjo është mosha e pjekurisë së meshkujve dhe femrave

Shpërndaje në shoqërine tuaj!

Kanali britanik Nickelodeon vendosi të zhvillojë një studim mbi pjekurinë e meshkujve, kështu që ata organizuan një studim të madh për të përcaktuar sjelljen e tyre

Shumica e njerëzve kanë tendencë të shoqërojnë “moshën e rritur” me moshën e shumicës, pra 18 vjeç, por nuk është kështu…

Shumë studime kanë treguar se meshkujt piqen në një moshë shumë të avancuar. Mosha e “pjekurisë” për meshkujt vjen shumë më vonë se sa mendoni.

Studimi zbuloi se shumica e meshkujve piqen rreth moshës 43 vjeç.

Burrat e dinë se janë të papjekur dhe e pranojnë atë në heshtje, pasi hulumtimet kanë treguar gjithashtu se dy herë më shumë burra e përshkruajnë veten si “të papjekur” në krahasim me femrat.

Kur ‘rriten’ femrat?

Sipas këtij kërkimi, por edhe shumë të tjerëve, femrat piqen shumë më shpejt se burrat. Në të vërtetë, i njëjti studim zbuloi se mosha mesatare e pjekurisë së femrave është rreth 32 vjeç.

Por, le të mos e shohim vetëm si një gjë të keqe!

Marrja e përgjegjësive është shumë e rëndësishme, sidomos në marrëdhënien në çift ose kur ke familjen tënde dhe meshkujve shpesh u duhet t’i marrin këto angazhime dhe përgjegjësi shumë më përpara.

Ndaj, meshkuj mos u dekurajoni! /Telegrafi/

Shpërndaje në shoqërine tuaj!

Nese e ke nje mik te mire shperndaje...
FanPage KosovaToday Bashkohu me ne beje like fanpage
Te KOSOVATODAY - beje like
Nga KosovaToday.com May 17, 2019 8:00 pm ne link https://kosovatoday.com/?p=447099
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email [email protected] kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . 11 vite diferencë: Kjo është mosha e pjekurisë së meshkujve dhe femrave 11 vite diferencë: Kjo është mosha e pjekurisë së meshkujve dhe femraveRating: 4.8