3 muaj larg njëri-tjetrit, Çiljeta dhe Alban Hoxha shkëmbejnë puthje pasionante

Sot është nata finale e Ferma Vip dhe malli i fermerëve për familjarët është shumë i madh pas 3 muajsh izilim. Çiljeta gjatë qëndrimit të saj është takuar më nënën dhe dy djemtë, ndërsa mungesën dhe mallin për partnerin e saj Alban Hoxha e ka shprehur çdo moment. Teksa në spektaklin e finales së madhe... The post 3 muaj larg njëri-tjetrit, Çiljeta dhe Alban Hoxha shkëmbejnë puthje pasionante appeared first on AfterParty.

3 muaj larg njëri-tjetrit, Çiljeta dhe Alban Hoxha shkëmbejnë puthje pasionante

Sot është nata finale e Ferma Vip dhe malli i fermerëve për familjarët është shumë i madh pas 3 muajsh izilim.

Çiljeta gjatë qëndrimit të saj është takuar më nënën dhe dy djemtë, ndërsa mungesën dhe mallin për partnerin e saj Alban Hoxha e ka shprehur çdo moment.

Teksa në spektaklin e finales së madhe finalistët po hynin një nga një, Çiljeta iu hodh në krah Albanit, sapo e pa.

Takimi i tyre ishte super emicionues.

The post 3 muaj larg njëri-tjetrit, Çiljeta dhe Alban Hoxha shkëmbejnë puthje pasionante appeared first on AfterParty.