A ju kujtohet “Manueli”? Ja si duket 20 vjet pas përfundimit të serialit

E mbani mend “Manuelin”, kështu duket 20 vjet pas përfundimit të serialit.

Felipe Colombo, u bë emër i përfolur në mediat shqiptare, nga seriali “Rebelët” që u tranmsetua edhe në Kosovë targetoi moshat adoleshente, për arsye që edhe personazhet ishin të tilla.

Felipe ishte në rolin e “Manuelit” një djalë i sinqertë dhe tejet luftarak për nga karakteri, shkruan rtv21.

Sot, Manueli ka ndryshuar aq shumë saqë vështirë do ta njihni. Ai tani është në moshën 37 vjeçare dhe një person i përkushtuar në famljen e tij. Aktori është i martuar dhe ka një vajzë.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotorafi të aktorit se si duket 20 vjet pas përfundimit të serialit.