A Mund Ta Besoni Reagimin, Degjon Kur’an Per Here Te Pare Dhe…..

A Mund Ta Besoni Reagimin, Degjon Kur’an Per Here Te Pare Dhe…..

A mund ta besoni reagimin, degjon Kur’an per here te pare dhe…..
Reagimi i ketij femije do t’ju le ne befasi, shikojeni videonhttps://www.youtube.com/watch?v=OrPUyiLDivY&feature=emb_logo