A po largohet Einxhel?- Ekipi mjekësor dhe produksioni marrin vendimin përfundimtar

Nga ekipa mjekësore dhe produksioni merret vendimi për Einxhel.

Ekipi mjekësot bashkë me produksionin e spektaklin kanë marr vendimin për moderatoren.

Einxhel Shkira ditën e djeshme pësoi një aksident duke thyer krahun dhe kështu iu desh t’i nënshtrohej një operacioni.

Ndërkohë, produksioni ka njoftuar se Einxhel po rikuperohet dhe do të rikhehet në shtëpi për të vazhduar rrugëtimin e saj brenda shtëpis

Theksojmë se, banorët mbrëmë u deklaruan se janë të gatshëm për tu kujdesur për Einxhel çka do që i duhet asaj pasi vazhdon ta mbajë dorën e lidhur me fasho.

Ndryshe, Einxhel u rrëzua gjatë një loje që po realizonin bashkë me Ilirin.