Abazoviq del me detaje për urën Ulqin-Velipojë

Kurti  për vettingun dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme: Morëm dritën jeshile nga Komisioni i Venecias

Gjatësia, gjerësia e kur do të përfundojë, Abazoviq del me detaje për urën Ulqin-Velipojë.

Kreu i Qeverisë së Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka dhënë informacione të reja lidhur me urën që pritet të ndërtohet e që do të lidh Ulqinin dhe Velipojën.

Kjo urë për të cilën janë pajtuar bashkë me Edi Ramën, do të shkurtojë distancën mes dy qyteteve nga 73 kilometra në vetëm një të vetëm.

Gjithashtu, gjatësia e urës do të jetë 310 metra. Ajo do të jetë 17 metra e gjerë dhe do të ketë dy korsi trafiku, secila nga 3 metra e 75 centimetër, gjithashtu do të ketë trotuare nga 2 metra në secilën pjesë dhe shteg për biçikleta me gjerësi 1 metër e 25 centimetër.

Siç ka shkruar Abazoviq, ura pritet të përfundoj në vitin 2024.

Kurti  për vettingun dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme: Morëm dritën jeshile nga Komisioni i Venecias