Adriana vesh fustanin e veçantë- do ta dëshironte çdo vajzë

Adriana shfaqet me fustanin më interesant.

Adriana Matoshi kohëve të fundit rëndësi të madhe po i kushton pamjes fizike.

Me ndryshime të shumta dhe veshje të ndryshme, arrin që gjithmonë të jetë në krye të medieve rozë, shkruan Kosovarja.

Sidomos, këtë herë me modelin që ka zgjedhur ajo duket shumë ndryshe dhe merr vëmendje.