Adrola Dushi betohet në dashuri

Adrola Dushi dhe Capital T shumë herë janë komentuar për një romancë të mundshme, aludimeve ju dha fund edhe reperi pas një delarat tek një emision. Capital T u shpreh se Adrola Dushi është femra më e bukur shqiptare. Nuk shkoi shumë erdhi edhe reagimi i modeles. Ajo përmes një ‘story’ ka publikuar thënien “O […] The post Adrola Dushi betohet në dashuri appeared first on Ora24.tv.

Adrola Dushi betohet në dashuri

Adrola Dushi dhe Capital T shumë herë janë komentuar për një romancë të mundshme, aludimeve ju dha fund edhe reperi pas një delarat tek një emision.


Capital T u shpreh se Adrola Dushi është femra më e bukur shqiptare.

Nuk shkoi shumë erdhi edhe reagimi i modeles.

Ajo përmes një ‘story’ ka publikuar thënien “O syni të dua për kishë të laçit”.

Andaj këtë veprim ndjekësit e kanë marrë si shenjë që është përgjigjur deklaratës së reperit.

The post Adrola Dushi betohet në dashuri appeared first on Ora24.tv.