Afërdita Demaku poston foto me dy fëmijët, i quan si drita e syve të saj


Afërdita Demaku në foton me fëmijët: Drita syve…

Këngëtarja kosovare Afërdita Demaku iu ka dhënë talentin e këndimit edhe fëmijëve të saj.

Pimi dhe Dona janë dy fëmijët e saj të cilët po ashtu janë mjaft të njohur tek publiku, e shpesh sjellin këngë bashkë me nënën e tyre, shkruan “Kosovarja”.

E as Afërdita nuk ia lë mangut me fotot që sjellë bashkë me dy të shtrenjtit e saj.

Hiq më larg se sot Afërdita sjellë një foto ku shkruan “Drita syve”.

Sa ndjenjë e mirë.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...