Afrona Dika vazhdon të marrë vëmendje në krah të Bleros, e bën këtë veprim ndaj Teuta Krasniqit

Blero eshte nje nga kengetaret me te perfolur. Kjo, perpos jetes profesionale edhe per jeten private. Dy martesat e deshtuara te Bleros e se fundmi edhe lidhja me ‘bebin’ jane komentuar shume. Mirëpo, dy ish bashkeshortet e saj Teuta dhe Afrona duket se ruajne ende raporte te mira. Se fundmi Afrona e ka pelqyer buzeqeshjen […]

Afrona Dika vazhdon të marrë vëmendje në krah të Bleros, e bën këtë veprim ndaj Teuta Krasniqit

Blero eshte nje nga kengetaret me te perfolur.

Kjo, perpos jetes profesionale edhe per jeten private.

Dy martesat e deshtuara te Bleros e se fundmi edhe lidhja me ‘bebin’ jane komentuar shume.

Mirëpo, dy ish bashkeshortet e saj Teuta dhe Afrona duket se ruajne ende raporte te mira.

Se fundmi Afrona e ka pelqyer buzeqeshjen e Teutes ne foton e fundit.