Agim Agushi dhe Bujar Ajeti thyejnë rekordin e Guinness për zhonglimin e topit në çift


Zhongluesi i njohur kosovar, Agim Agushi ka thyer një tjetër rekord historik.

Së bashku me Bujar Ajetin, ata thyen rekordin e zhonglimit të topit në çift për 34 minuta dhe 2 sekonda.

Këtë rekord të ri Guinness, Agushi vendosi ta thyejë para zyreve të Federatës së Futbollit të Kosovës.


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...