Agjenti tregon të ardhmen e Allegrit


Agjenti i Allegrit tregon të ardhmen e italianit.

Agjenti i Massimiliano Allegrit konfirmon se trajneri ka pasur oferta të ndryshme.

Agjenti i ish trajnerit të Juventusit, Giovanni Branchini, ka konfirmuar se Allegri ka marrë disa oferta nga klube të ndryshme, por ai po pret ende projektin e duhur.

“Ai mori disa oferta, të cilat nuk u morën parasysh nga ai”, tha ai.

“Ai është shumë i relaksuar dhe pas kësaj periudhe pushimi, e cila në fillim ishte e këndshme dhe tani ndihet pak më e detyruar, ai është i etur të kthehet në futboll”, shtoi ai.

“Sidoqoftë, ai është duke pritur për një projekt të mirë që e bind atë. Deri më tani, kjo nuk ka ndodhur ende”, tha Branchini.

Branchini u pyet në mënyrë specifike nëse Napoli ishte një nga ata që ishin afruar me Allegrin.

“Unë do të preferoja të mos komentoja”, përfundoi Giovanni Branchini.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...