Ahmetgjekaj sot u zgjodh zyrtarisht drejtor gjeneral i RTK-së

Rikthehet edhe “Beer Fest” në Prishtinë

Shkumbin Ahmetgjekaj është zgjedhur drejtor i përgjithshëm i Radiotelevizionit të Kosovës.

Me 8 vota për, 1 abstenim dhe asnjë kundër, Ahmetxhekaj mori besimin e Bordit të RTK-së për të udhëhequr me Radiotelevizionin e Kosovës.

Ai doli si kandidati më i poentuar në intervistim me 83.1 pikë.

Shkumbin Ahmetxhekaj deri më tani ka mbajtur pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit të RTK-së.