Aksion antidrogë në Dukagjin

Sot, Prokuroria Themelore e Pejës, bashkë me policinë është duke kryer një aksion antidrogë në zonën e Dukagjinit.

Mediat e Kosovës shkruajnë se nga bastisja e 10 vendodhjeve janë arrestuar shtatë persona. Këtë e konfirmoi dhe prokurori Ersan Qavolli, i cili tha se deri tani është konfiskuar një sasi e konsiderueshme e narkotikëve dhe armëve.

“Aksioni është duke u zhvilluar në zonën e Gjakovës dhe Deçanit. Deri tani janë bastisur 10 lokacione dhe janë arrestuar shtatë persona. Po ashtu deri tani është konfiskur një sasi e konsiderueshme e narkotikëve dhe janë sekuestruar disa armë. Aksioni është duke vazhdur”, tha Qavolli.

The post Aksion antidrogë në Dukagjin appeared first on Albinfo.

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.

Sot, Prokuroria Themelore e Pejës, bashkë me policinë është duke kryer një aksion antidrogë në zonën e Dukagjinit.

Mediat e Kosovës shkruajnë se nga bastisja e 10 vendodhjeve janë arrestuar shtatë persona. Këtë e konfirmoi dhe prokurori Ersan Qavolli, i cili tha se deri tani është konfiskuar një sasi e konsiderueshme e narkotikëve dhe armëve.

“Aksioni është duke u zhvilluar në zonën e Gjakovës dhe Deçanit. Deri tani janë bastisur 10 lokacione dhe janë arrestuar shtatë persona. Po ashtu deri tani është konfiskur një sasi e konsiderueshme e narkotikëve dhe janë sekuestruar disa armë. Aksioni është duke vazhdur”, tha Qavolli.

The post Aksion antidrogë në Dukagjin appeared first on Albinfo.

Last Updated on 28/09/2022 by Shqipe Krasniqi

Keyword youtube facebook whatsapp web google gmail amazon translate google translate traductor hotmail instagram weather netflix yahoo twitter yahoo mail google maps whatsapp fb roblox ebay outlook google classroom walmart maps yt pinterest speed test nba bbc news ikea omegle news classroom.