Albin Kurtit i ndodhë më e keqja nga Amerika , Albini është një…

Albin Kurtit i ndodhë më e keqja nga Amerika , Albini është një…

Dick Custin, zëdhënësi i emisarit të Donald Trump për dialogun Kosovë-Serbi e ka dema ntuar kryeministrin në detyrë të Kosovës, Albin Kurtin, i cili gjatë një bashkëbisedimi me profesorë e studentë të Harvardit kishte deklaruar se tashmë ambasadori Richard Grenell dëshiron arritjen e një marrëveshje Kosovë-Serbi deri në muajin shtator të këtij viti. Custin nka thënë se Richard Grenell nuk ka vendosur kurrfarë afati rreth asaj se kur duhet të arrihet marr ëveshja fi nale ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit.“Lidhur me pyetjen tuaj rreth një afati të mundshëm, unë mund të iu them juve se nuk ka kurrfarë afati kohor”, ka thënë Custin për Express.