Ambasadorët e QUINT-it bashkë me Kurtin i shkojnë në zyre presidentes Osmani

Qalaj: S’kemi hapur rast në lidhje me dosjet në OVL

Ambasadorët e QUINT-it dhe Kurti nisen drejt Presidencës për takim të përbashkët me Osmanin

Ambasadorët e shteteve të QUINT-it bashkë me kryeministrin Kurti janë nisur drejt presidencës për takim me Vjosa Osmanin.

Një takim i tillë vjen pas letrës së dërguar në mëngjes, ku kanë kërkuar që të lejohen serbët të votojnë për referendumin e Serbisë bazuar në praktikat e mëhershme ku OSBE-ja merrej me grumbullimin e votave.

Lajme me shume...