Arbërie Nagavci tregon pse u përdor Kushtetuta e Serbisë në dokumentin e VV-së

“Vladimir Putinin” lëviz rrugëve të Pejës

Arsyetimi i Arbërie Nagavcit pse u përdor Kushtetuta e Serbisë në dokumentin e VV’së.

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Arbërie Nagavci, ka thënë se me kërkesën e dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese, duan që në Kosovë të mos veprohet siç e parasheh Kushtetuta e Serbisë.

“Shkresa jonë për Gjykatën Kushtetuese, me anë të argumenteve juridike, kërkon që në Kosovë të mos veprohet ashtu si e parasheh Kushtetuta e Serbisë, pra si një rrugë që nuk duhet ndjekur, sepse pikërisht këtë po bën Hashim Thaçi dhe LDK. Po veprojnë sipas normave kushtetuese të Serbisë dhe po anashkalojnë nenit 82 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës”, është shprehur Nagavci përmes Facebook’ut.

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !