Ardian Bujupi publikon këngën e re “Lotto”

Këngëtari i njohur shqiptar, Ardian Bujupi, ka prezantuar së fundmi projektin e ri muzikor.

“Lotto” mban titullin kënga, të cilën njëherësh e ka kompletuar mjaft mirë edhe nga ana vizuale.

Ai vjen me interpretim në gjuhën gjermane, duke qenë se prej vitesh jeton dhe vepron në Gjermani.

Në këtë të fundit, artisti ka arritur të marrë vëmendje të madhe e të pëlqehet për krijimet që realizon.

Producimi është bërë nga Lasse Lenz nën drejtimin e Leeroy.

https://www.instagram.com/ardianbujupi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c93f6ad6-67c8-4c47-b7e4-87f61b9e2509