Arta Bajrami vjen me një këngë ” Pse mua ” shumë fantastike

Arta Bajrami vjen me një këngë të re me titull Pse Mua në këtë kohë më Pandeli ajo sjell relaks me këngë për gjithë adhuruesit w saje. Kjo këngë vërtet është fantastike dhe rekomandoj t’a dëgjojmë deri në fund se në këtë kohë e rëndësishme se artistët punojnë edhe në këtë kohë.

Kënga është ajo që është pritur që kohë një muzikë fantastike përveç këngës keni mundësi të shikoni një femër të përkryer siç është vet Arta. Dëgjim të këndshëm .

 

VINI RE ! - Lajmi qe eshte portuar eshte mare nga portalet tjere. Nese preke privatesine ky lajme ju lutem na informoni ne facebook ne e fshijme lajmin menjehere. Nuk mbajme persiper per lajmet e postuara. KosovaToday nuk eshte Agjensi per Lajme vetem riboton lajmet nga portalet tjere. Me respekt KosovaToday.
Reklamat e meposhtme jane te kompanise MGID nese blini dicka nuk garanton KosovaToday - Jan Reklama te Kompanise MGID.

Lajme te ngjajshme !

Lajme te ngjajshme !