Home / Shqipe Krasniqi

Shqipe Krasniqi

Arrin së shpejti iPhone i ri?

Arrin së shpejti iPhone i ri?

Pasuesi i iPhone X do të ketë ekran OLED, Face ID dhe ekran pa skaje, derisa iPhone X Plus do të ketë ekran 6.5 inç LCD, Face ID dhe ekran pa skaje me çmime të volitshme. Dy modelet e para nuk do të sjellin ndonjë befasi të papritur dhe mund… VAZHDO LEXIMIN

Read More »

Një shëtitje “në fund të botës” (Foto)

Një shëtitje “në fund të botës” (Foto)

Mbi rrethin arktik, 40 orë me tren larg Moskës, gjendet qyteti rus Vorkuta. I ndërtuar nga të burgosurit në gulagët sovjetik, mori kuptim pasi iu përkushtua industrisë së qymyrit që ishte jetike për gjithë rajonin. Sot, minierat janë zhdukur dhe shumëçka është braktisur në qytetin që ndodhet 2268 kilometra larg… VAZHDO LEXIMIN

Read More »