Bast i ”çmendur” nga Drake për fitoren e Kanadasë ndaj Argjentinës

Basti prej 300 mijë dollarësh i Drake në ndeshjen gjysmëfinale të Argjentinës në Copa America mund të jetë lajmi më i mirë për Leo Messi dhe bashkëlojtarët e tij… E gjitha sepse këtë herë reperi i famshëm ka vënë bast për…vendin e lindjes së tij, Kanadanë, që do të thotë se Argjentina do të shmangë […]

Bast i ”çmendur” nga Drake për fitoren e Kanadasë ndaj Argjentinës

Basti prej 300 mijë dollarësh i Drake në ndeshjen gjysmëfinale të Argjentinës në Copa America mund të jetë lajmi më i mirë për Leo Messi dhe bashkëlojtarët e tij…

Marketing

E gjitha sepse këtë herë reperi i famshëm ka vënë bast për…vendin e lindjes së tij, Kanadanë, që do të thotë se Argjentina do të shmangë mallkimin famëkeq të Drake.

Për ata që nuk janë në dijeni, i ashtuquajturi “mallkim” vjen si pasojë e asaj që skuadrat ose sportistët që ai mbështet në baste shpesh përballen me fatkeqësi të papritura.

Pra, me Drake duke vënë paratë e tij për Kanadanë, kampionët e botës thjesht mund ta gjejnë veten të lirë nga ai model i bezdisshëm.

Marketing