‘Bebushe’ publikohet nga Bafte dhe Turabi

Reperi i kushtoi këngë Xhensiles, reagimi i Besit është epik

‘Bebushe’ publikohet nga Bafte dhe Turabi

Këngëtarja Bafte dhe Turabi kanë ardhur me projekt të ri muzikor.

Në kanalin Youtube ata kanë hedhur këngën ‘Bebushe’, shkruan Syri Kosova.

Kënga u bë nga Nurteel dhe Granit Gashi, të cilët përpos muzikës, kanë bërë edhe tekstin.

‘Bebushe’ u finalizua edhe me klip nga Kotorri.

Reperi i kushtoi këngë Xhensiles, reagimi i Besit është epik