Bëhet gjysh për herë të dytë Ramiz Lladrovci


Ramiz Lladrovci për herë të dytë bëhet gjysh.

Sot, ka gëzim në familjen e kryetarit të komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci sepse, reja e tij Elena, ka lindur djalë të cilit ia kanë vënë emrin Lekë.

Si gjysh për herë të dytë, ndjehem shumë i lumtur. Kujtimet dhe trashëgimia që kemi, do të ruhet e përcillet më tej, ndër breza, ka shkruar Lladrovci.

Postimi i plotë në fb i Ramiz Lladrovcit:

Sot, familja jonë u shtua. Elena dhe Driloni kanë djalë, Lekën. Gëzimi ynë është i pamatshëm, edhe Elena, edhe Leka janë mirë.

Si gjysh për herë të dytë, ndjehem shumë i lumtur. Kujtimet dhe trashëgimia që kemi, do të ruhet e përcillet më tej, ndër breza.

Elenë, Drilon, Lekë, paçi lumturinë!


Na lexoni...

Edhe informacione tjera

Mundesia me shume...
Pamje me shume...