Warning: mysqli_real_connect(): (HY000/1226): User 'tragetwe_kt2021' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 30) in /home/tragetwe/kosovatoday.com/wp-includes/wp-db.php on line 1653
WordPress › Gabim

User 'tragetwe_kt2021' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 30)

Gabim gjatë vendosjes së lidhjes me bazën e të dhënave

Kjo do të thotë që ose të dhënat për emër përdoruesi dhe fjalëkalim te kartela juaj wp-config.php janë të pasakta, ose që ne s’lidhemi dot me shërbyesin e bazës së të dhënave te localhost. Kjo mund të jetë shenjë që shërbyesi i bazës së të dhënave te streha juaj është jashtë pune.

Nëse s’jeni i sigurt se ç’duan të thonë këta terma, ka shumë mundësi që duhet të lidheni me strehuesin tuaj. Nëse ende keni nevojë për ndihmë, mundeni përherë të vizitoni Forumet e Asistencës për WordPress.