Besnik Tahiri i ka dy porosi për deputetët para votimit të nesërm për Trustin

Kurti takohet me Michel, shpreson në përkrahjen e tij për vizat

Nesër votimi për Trustin, Tahiri: I kam dy porosi për deputetët.

Shefi i GP të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë se nesër në Kuvend të gjithë deputetët duhet ta votojnë Ligjin për Trustin.

Tahiri ka thënë se ka dy porosi për deputetët në seancën e nesërme.

“Nesër, në Kuvend e kemi për votim Ligjin për Trustin. I kam dy porosi për deputetët e Kuvendit të Kosovës: Ata që po mundohen të na tregojnë që Trusti është për pleqëri, e kanë shumë gabim, sepse kjo është e ditur.

Ne, hallin e kemi se si këta njerëz ta mbërrijnë pleqërinë në mungesë të dorës së shtetit në këtë situatë krize. Kontributdhënësit po i kërkojnë t’i marrin një pjesë të kursimeve të tyre për t’i zgjidhur disa probleme jetike që i kanë në këtë gjendje të jashtëzakonshme. 2. Logjika me i thënë jo secilit propozim të opozitës pa e dhënë asnjë arsyetim, është pazotësi, është ikje e përgjegjësisë dhe mbi të gjitha është mungesë e guximit për të marrë një vendim”, ka shkruar Tahiri