Në afat të gjatë, “modeli suedez” kundër Covid-19 do të tregohet si më i mirë

Në vend që të qeshni me modelin tonë për luftë kundër Covid-9, është më mirë të…

Çka është Remdesiviri dhe pse po e kërkojnë të gjithë?

Disa muaj më parë, shumë njerëz mund të mos kenë dëgjuar asnjëherë për ilaçin Remdesivir. Por,…

Covid-19 ka pësuar mutacion, përhapet më shpejt por…

Koronavirusi ka pësuar mutacion, që përhapet më shpejt. Mirëpo, nuk ka mutacione kaq të rënda sa…

Zbulim i ri: Versioni i ri i Covid-19 përhapet shpejt, por nuk është i rëndë

Sipas një studimi të ri, versioni i ri i Covid-19 përhapet shpejt, por nuk është i…

Ja pse nuk duhet të pini ujë të ftohtë me akull!

Pirja e ujit me akull mund të jetë e dëmshme sepse ndërhyn me funksionet e tretjes…

Ky shtet u jep para qytetarëve për t’i shpenzuar në restorante

Koronavirusi ka bërë që e gjithë botë të përballet me krizë ekonomike. Qeveria e Maltës do…

Kështu ndikon grupi i gjakut tek koronavirusi

Koronavirusi po vazhdon të përhapet në gjithë botën. Sipas studimeve të fundit grupi i gjakut luan…

Pulat mund të shkaktojnë një pandemi të re, 100 herë më të keqe se Koronavirusi

Paralajmërimi i ri: Pulat mund të shkaktojnë një pandemi të re, 100 herë më të keqe…

Foshnjës 13-ditëshe ia merr jetën koronavirusi

Koronavirusi i merr jetën foshnjës 13-ditëshe. Një lajm tragjik vjen nga Britania e Madhe, ku mediat…

A ka ardhur koha për t’i harruar “dasmat e mëdha”?

Tubimet dhe COVID-19: A ka ardhur koha për t’i harruar “dasmat e mëdha”? French Open, Grand…

Ky grup i gjakut është më i prekuri nga koronavirusi

Studimi ndërkombëtar e vërteton se grupi i gjakut A është më i prekuri nga koronavirusi. Ishte…

Ilaçi “mrekullibërës” kundër Koronavirusit kështu funksionon

Si vepron deksametazoni, ilaçi “mrekullibërës” kundër COVID–19 kështu funksionon. Remedesiviri, hidroksihlorokina, deksametazoni… Janë këta emra të…