Ushtari rus habit botën/ Shet tankun e tij në Ukrainë për 10,000 dollarë: ‘Nuk kam arsye pse luftoj’

Historia e ushtarit rus në Ukrainë ka habitur botën. Mediat ndërkombëtare raportojnë se një ushtar rus…

Albin Kurti paralajmëron ri-verifikim të listave të veteranëve: Nuk kanë qenë 60 mijë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka folur për çështjen e rritjes së pensioneve të veteranëve të…

Top 10 Albanian Agency for Marketing and Promotion Products

Top 10 Albanian Agency for Marketing and Promotion Products PanairiOnline.com  – Bussines Profiles and Publisher Products…

Gjermania po na merr mjekët, Kroacia puntorët, Slovenia shoferët, Veç politikanët askush s’na i lyp

Gjyla Celikut profesoreshe ne Univerzitetin e Tetoves. Profesoresha Gjyla Celiku ne rrjetin e saj facebook ne…

Ligjet më të çuditshme zvicerane

Si e bëjnë këtë? Struktura e përpiktë dhe obsesioni i Zvicrës me rendin zbret në kulturë,…

Cilat ishin teoritë konspirative më 2021

Nëse ka një epokë në të cilën teoritë e konspiracionit kanë pasur një ndikim të drejtpërdrejtë…

Liridona Bytyqi, modeliste e trendit botëror, e lidhur, shumë, me Kosovën

Liridona Bytyqi është 21-vjeçe, modele me prejardhje nga Kosova, e cila jeton në Zvicër. Sharmi dhe…

John Cena Recreates Joins TikTok Video Meme In Full Peacemaker Costume

John Cena joins in on a TikTok video meme trend dressed in his full Peacemaker costume…

PS5, Xbox Series X Stock Success Looks Promising For 2022

Following a recent restock in the UK, PS5 and Xbox Series X remained available to order…

Tom Holland Is Excited To Finally Talk About No Way Home Spoilers

Warning: This article contains spoilers for Spider-Man: No Way Home. Tom Holland is excited to finally…

Lick This TV & You Will Actually Taste The On-Screen Delicacy

Homei Miyashita, a professor at Japan’s Meiji University, has created a debatably wonderful device called “Taste…

Dexter Dying In New Blood’s Finale Would Be A Mistake

Warning: Contains spoilers for Dexter: New Blood episode 7. While many viewers might be expecting Dexter…

Dragon Quest Has The Best Video Game Santa | Screen Rant

There are many renditions of Santa Claus in video game media, but the Dragon Quest series…

Scarlet Witch’s Forgotten Victim Is Back and Never Looked Better

Warning! Spoilers for She-Hulk #3 by Marvel Comics In a new look at She-Hulk #3, one…

RDR2 Player Discovers Incredibly Lifelike Old-School Gun Detail

Adding to the open-world title's incredible attention to detail, a Red Dead Redemption 2 player has…