Çfaarë deshi të thoshte Arjola: Iliri po të futi llapën të shkrinë

Habit Arjola me deklaratën e saj: Iliri po të futi llapën të shkrinë.

Tashmë kur kemi ardhur drejt fundit të edicionit të BBV-së, rrethi është ngushtuar dhe pak banorë kanë mbetur në shtëpi.

Iliri është njëri nga djemtë e paktë që ka mbetur në shtëpi bashkë me Donaldin, shkruan lajmi.net.

Të rrethuar me goca ata tashmë po krijojnë edhe momente gazmore.

Ndërsa gocat nuk po ndalojnë ‘ngacmimet’ për Ilirin.

Mbrëmë teksa vajzat po diskutonin se sa tip pasionant është Iliri, Arjola ishte ajo e cila ka habitur me komentin e saj rreth tij.

Ajo për një moment tha se në se Iliri të shkrinë po të futi llapën.

Vajzat shkrinë së qeshuri me komentin e saj.

Arjola dhe Iliri kanë qenë shumë të afërt, që prej hyrjes në BBV shaka të tilla kanë shkëmbyer shumë herë më njëri-tjetrin.