Cila më hot: E ëma Mimoza apo bija Rozafa?

Këngëtarja Mimoza Mustafa shquhet për paraqitjen unike në skenën e muzikës dhe njihet për elegancën e saj. Gjithashtu asaj i ka ngjarë edhe vajza Rozafa ku bukuria e saj po çmend mijëra ndjekës në botën e ‘Instagramit’. Ani pse janë nënë e bijë por në publik nuk janë shfaqur asnjëherë bashkë, se cila është arsyeja […] The post Cila më hot: E ëma Mimoza apo bija Rozafa? appeared first on Revista Kosovarja.

Cila më hot: E ëma Mimoza apo bija Rozafa?

Këngëtarja Mimoza Mustafa shquhet për paraqitjen unike në skenën e muzikës dhe njihet për elegancën e saj. Gjithashtu asaj i ka ngjarë edhe vajza Rozafa ku bukuria e saj po çmend mijëra ndjekës në botën e ‘Instagramit’. Ani pse janë nënë e bijë por në publik nuk janë shfaqur asnjëherë bashkë, se cila është arsyeja […]

The post Cila më hot: E ëma Mimoza apo bija Rozafa? appeared first on Revista Kosovarja.