Çka do të ndosh sot në Kosovë?

Ngjarjet e ditës në Kosovë.

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal mban diskutim rreth draft strategjisë kombëtare dhe planit të vemrimit për menaxhimin dhe kontrollin e qenve me dhe pa pronarë 2022-2028. (Amfiteatri i ish-ndërtesës së Rilindjes, kati përdhes, ora 09:00-12:00.

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e PDK-së, Memli Krasniqi. (Ambientet e Kuvendit, salla 204, pamje në fillim të takimit, ora 09:00-09:30).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e LDK-së, Lumir Abdixhiku. (Ambientet e Kuvendit të Kosovës, ora 09:35-10:05).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj. (Ambientet e Kuvendit të Kosovës, ora 10:10-10:40).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon partitë minoritare. (Ambientet e Kuvendit të Kosovës, ora 10:45-11:00).

Shënohet 40 vjetori i bashkimit politik të organizatave patriotike të LPK-së. (Salla e teatrit, ora 11:00).

Shoqata Krimet e Luftës në Gjakovë, do të dorëzohet kallxi..

Situata me COVID-19 në 24 orëshin e fundit në Kosovë

Ngjarjet e ditës në Kosovë.

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal mban diskutim rreth draft strategjisë kombëtare dhe planit të vemrimit për menaxhimin dhe kontrollin e qenve me dhe pa pronarë 2022-2028. (Amfiteatri i ish-ndërtesës së Rilindjes, kati përdhes, ora 09:00-12:00.

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e PDK-së, Memli Krasniqi. (Ambientet e Kuvendit, salla 204, pamje në fillim të takimit, ora 09:00-09:30).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e LDK-së, Lumir Abdixhiku. (Ambientet e Kuvendit të Kosovës, ora 09:35-10:05).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj. (Ambientet e Kuvendit të Kosovës, ora 10:10-10:40).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon partitë minoritare. (Ambientet e Kuvendit të Kosovës, ora 10:45-11:00).

Shënohet 40 vjetori i bashkimit politik të organizatave patriotike të LPK-së. (Salla e teatrit, ora 11:00).

Shoqata Krimet e Luftës në Gjakovë, do të dorëzohet kallxim penal kundër komandantit të Brigadës 549 të Motorizuar dhe tash nën-kryetar i Serbisë, Bozhidar Deliç. (Prokuroria Speciale- Prishtinë, sektori krimet e luftës, ora 11:00).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon komandantin e KFOR-it. (Ora 11:15-11:45).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takim me trupat e Forcave të Armatosura Shqiptare, që shërbejnë në KFOR (Pejë, ora 12:20-12:50).

Bëhet zbulimi i pllakës së shtëpinë e Muharrem dhe Fatime Xhemajlit-vater e atdhetarizmit. (Fshati komogllavë, Ferizaj, ora 13:00).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj takon kryetarin e Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj. (Komuna e Prizrenit, ora 13:35–14:15).

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj bën vizitë në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit. (Ora 14:25-14:45).

Organizata jo-qeveritare ETEA publikon librin “Other stories” me autorë Hatixhe Misini, Irmel Mislimi dhe Flakrona Rexhepi. (Qendren “Libart”, ora 16:00).