Home / Contact Us

Contact Us

Na kontaktoni me KosovaToday

Me ne mund te kontaktoni ne email [email protected] dhe direkt ne facebook messenger ne faqen zyrtare ne facebook www.facebook.com/KosovaToday/ mund te dergoni mesazh direkt me menaxheret e KosovaToday.

Kosova.Today është një domain i ri me prapashtesë .today që është themeluar më 2 Mars 2014 dhe si për qëllim ka informacionin nga Kosova me tematikë today ( sot ) , ngjarjet e sot-it. Portali informativ është punuar me WordPress dhe menaxhohet nga IT Specialist. Në Portalin Kosovatoday.com për momentin janë 2 (dy) gazetar, . KosovaToday.com është poral lajmesh në disa kategori postimesh. Më të klikuar janë mosha 18-24 vjec nga diaspora dhe nga Kosova.

Portali Kosova.Today është ne facebook me mbi 500.000 fansa Linku në facebook : https://www.facebook.com/KosovaToday

Portali Kosova.Today eshte me domain http://kosovatoday.com

Për informacione ka email [email protected]