Gazetari spanjoll po i nënçmon ‘Dardanët’: Ndeshja kundër Kosovës do të jetë komode dhe e lehtë për Ramosin

Gazetari i sportit i njohur në Spanjë ka dhënë një deklaratë skandaloze gjatë një emisioni. Ulises