Deklarohet një familjar, tregon si e mori lajmin tragjik

Të mbijetuarit do kthehen në Shkup brenda 2 ditësh

Flet një familjar para “Besa Trans”, nuk ka informacion për personin e afërm.

Familjarët e të aksidentuarve shprehen të revoltuar se nuk kanë informata për të afërmit e tyre që kanë udhëtuar me agjencinë “Besa Trans” në Turqi.

“Në orën 06 të mëngjesit u informuam nga rrjetet sociale. Nuk dimë se ku duhet të drejtohemi. Është kushëriri ime, është i moshës 41 vjeçare, ka udhëtuar të enjten, ka qenë vet.

Nuk kemi asnjë informacion. Nuk kemi informata as nga agjencia, ata duhet të jenë të përgjegjshëm dhe duhet t’i informojnë familjarët”, tha Xhelal Bakiu, familjar.

Lajme me shume...