Deputetja e PDK-së: Sa me veteranët sot bashkëndjejë edhe me Policinë e Kosovës

Pak para nisjes së protestës, Vetëvendosje paralajmëron një aktivitet

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka komentuar protestën e sotme para Kuvendit, të organizuar nga OVL-UÇK.

Postimi i plotë:

Sa me veteranet sot bashkëndjeje edhe me Policine e Kosovës.Nga e gjithe Kosova Policia kane zbarkuar para Kuvendit të Kosovës, një numër nga ta vet jane veteran të UÇK-se.

Të ngarkuar me jelek, helmeta e mbrojtese xhami ata sot do të perballen me vetveten e tyre.Apeloje tek veteranet të jene te kujdeseshem ndaj policise.

Ata sot po e kryejne detyren ndaj Shtetit, Shtetit për të cilin ju veteranet bashkë me shumë veteran tani Policë ishit të gatshem me vdeke.
Kuvendi dhe Qeveria duhet të reflektojne!

Kosova nuk e meriton të trajtohet keshtu!