Do të habiteni, djaloshi në foto sot është kryetar i një komune në Kosovë

Edhe një nga figurat politike ka ndryshuar goxha shumë.

Me kalimin e viteve janë fotografitë ato që na ruajnë momentet më të mira gjatë jetës.

Po ashtu vit pas viti njerëzit pësojnë ndryshime të mëdha në dukjen e tyre.

Një rast që ia vlen për tu përmendur e që ka ndryshuar shumë me kalimin e viteve është Albana Hyseni, shkruan lajmi.

Sot Albani udhëheq një prej komunave më të mëdha në Kosovë dhe është në mesin e kryetarëve më të rinj në moshë që është zgjedhur nga zgjedhjet e fundit lokale.

32-vjeçari në fotografitë e para disa viteve shihet me një stil mjaft interesant të flokëve e që duket se e bënin më të veçant nga bashkëmoshatarët e tij në atë kohë.

Ndryshe i pari i Gjilanit sot është i martuar dhe baba i dy vajzave.

Lajme me shume...