E iniciuar nga Zvicra, Kosova priti për herë të parë ekspertë nga Evropa për teknologji

Kosova priti për herë të parë përfaqësues nga rajoni për thellimin e bashkëpunimit në kuadër të Institutit Ndërkombëtar të Evropës Juglindore për Teknologji të Qëndrueshme (SEEIST), njofton albinfo.ch.

Frymëzuar nga suksesi i CERN-it me bazë në Zvicër dhe e bindur për rëndësinë e diplomacisë së shkencës, Zvicra pret me padurim vende të reja për bashkëpunimin rajonal në këtë fushë.

Ambasada e Zvicrës në Kosovë ka theksuar se CERN-i në Zvicër për diplomaci në shkencës, ka iniciuar për rritjen e marrëdhënjeve mes Kosovës dhe shteteve tjera në fushën e tekonologjisë. /Albinfo.ch.

The post E iniciuar nga Zvicra, Kosova priti për herë të parë ekspertë nga Evropa për teknologji appeared first on Albinfo.