E padëgjuar/ E va rrosi të atin në një makinë luksoze, kritikohet a shpër i riu milioner! (Video)

E padëgjuar/ E va rrosi të atin në një makinë luksoze, kritikohet a shpër i riu milioner! (Video)

Të përdorësh një makinë si a rkivol! E padëgjuar më parë por çudia na vjen nga Nigeria.

Azubuike, një i ri shumë i pasur, i cili pak kohë më parë mësoi se babai i tij kishte ndërruar jetë, u mundua që ta nderonte atë në një mënyrë dinjitoze.

Në vend të ar kivolit ai e va rrosi të ndjerin brenda makinës së tij luksoze të tipit “BMw X5”, e cila ka qenë edhe automjeti që babai i tij përdorte deri sa ishte gjallë JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI: