Edi Rama me Lek Plepi zihen shperthen Lek Plepi O jua trettë Zoti farën

Lek Plepi ka shpërthyer në mallkime ndaj kryeministrit Edi Rama dhe ministrit të Brendshëm Sandër Lleshjat, për dhu nën e policisë ndaj qyetarëve të pafajshëm në shesh. Lek Plepi shprehet se pasi i mbylli njerzit për dy muaj me rradhë, tashmë ki marre zvarrë nëpër sheshe, pa asnjë të drejtë. “Ej po çfarë po ndodh në kryeqytet mo?! O Edi Rama, o antinjërëzor, o anti shqiptar, o serb, o i pabesë, o Sandër Leshi! Po ku i merrni këto të drejta për të dhënë këto urdhra mor?! Po si tëhiqet robi zvarrë”?! I mbyllët dy muaj brenda e tani i merr zvarrë nëpër shesh… O paçi zi e më zi! O jua trettë zoti farë, ça jeni ju mor, mos paçi farë mrapa. O paçi zi e më zi në familjet tuja. Mos ua ndaftë zoti lotin dhe dhuimbjen Ua trettë zoti farën, zoti ua trettë farën o Sandër Leshi o Edvin Ku va. Ua tretë zoti farën!”- shprehet Lek Plepi.

Edi Rama me Lek Plepi zihen shperthen Lek Plepi O jua trettë Zoti farën