Edi Rama shpërndan vendimin e Qeverisë së Kosovës për shtyrje të reciprocitetit me Serbinë

“Deklaratat në Tiranë dhe Vietnam ia varrosën shansin Kosovës për t’u njohur nga 5 vendet e BE’së”

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, pasi ka përshëndetur vendimin e Qeverisë së Kosovës për shtyrje për 30 ditë të vendimin për vendosje të reciprocitetit me Serbinë, e ka vazhduar mbështetjen për të edhe më.

Ai në profilin zyrtar në Tëitter ka shpërndarë postimin e kryeministrit Albin Kurti, në të cilin ndodhet komunikata e plotë e qeverisë me mbishkrimin: Në bashkëpunim me partnerët tanë ndërkombëtarë, ne jemi zotuar për ta shtyrë zbatimin e vendimit për targat e veturave dhe dokumentet për hyrje dalje në pikat kufitare me Serbinë për 30 ditë me kushtin që të gjitha barrikadat të jenë larguar dhe që lëvizja e lirë të jetë rivendosur”.

“Deklaratat në Tiranë dhe Vietnam ia varrosën shansin Kosovës për t’u njohur nga 5 vendet e BE’së”