Egzona i zë vendin Beatrixës, çka po bën bashkë me Donaldin

Egzona i zë vendin Trixës.

Trixa nuk është më në Big Brother Vip.

Kjo për shkak të Arbrit i cili falë kutisë së Pandorës çoi në nominim Trixën, Donaldin dhe Einxhel, shkruan lajmi.net.

Pas më shumë se 100 ditësh Trixa doli e përlotur nga formati ku edhe nisi lidhjen e dashurisë me Donaldin.

Me hyrjen e banorëve të rinj Egzona Rafuna ishte ajo që u rrinte të dyve afër, e tani ajo është bërë e afërt me Donaldin.

Hiq me larg se dje ditën ajo i përgatiti mëngjesin meqë pas daljes së Trixës ai nuk ndihej mirë.

Derisa më vonë ajo dhe Donaldi u bënë bashkë për ta frikësuar Monikën.

Kujtojmë se edhe Beatrix kështu fillimisht kishte nisur të shoqërohej me aktorin duke bërë shaka bashkë në shtëpi.