Enca në dilemë çka me veshë

Fjolla Morina ka një këshillë, befason me këto fjalë

Enca sot n’ Prishtinë, në dilemë çka me veshë.

Enca Haxhiu ka shkruar shpesh se i pëlqen udhëtimet nëpër botë, por destinacioni më i pëlqyer dhe më i vizituar mbetet Dubai.

Përpos Shqipërisë, që është vendlindja e saj, ajo nuk harron që herë pas here ta vizitoj edhe Kosovën, shkruan Kosovarja.

Së fundmi, ajo po ndodhët në Prishtinë, ku temperaturat po rritën dita ditës, ndërsa Enca në këto temperatura zhveshët e tëra.

Fjolla Morina ka një këshillë, befason me këto fjalë

Si duket, nuk e ka problem këtë pjesë, pasi i pëlqen Kosova dhe ka dëshirë të qëndrojë disa ditë.