Është bërë gati për martesë, njihuni me vajzën bukuroshe të Duda Balje


Duda Balje merr gjithmonë vëmendjen, por a ia keni parë vajzën?

Ajo arrin të shfaqet pothuajse çdoherë në formë.

Duda Balje komentohet në media rozë për dukjen e saj e cila merr vëmendje me veshjen.

Edhe së fundi ka publikuar një imazh pranë vajzës të cilat po duken si dy shoqe, simpatike dhe joshëse.

Siç shihet në imazh kanë përdorur edhe filtër për ta shfaqur më të pastër foton megjithatë po duken bukur.

Ndryshe, Duda Balje në këto zgjedhje nuk ka arritur të fitoi votat për deputete në Kuvendin e Kosovës.


Mundesia me shume...
Pamje me shume...